- Forum
- Politika
- „SRPSKI ILI CRNOGORSKI“ DIREKTOR POLICIJE U SRBIJI
-
Junior Member
„SRPSKI ILI CRNOGORSKI“ DIREKTOR POLICIJE U SRBIJI
Interesantno pitanje ovih dana
Ministar Ivica Dačić ponovo ima problema u vrhu “srpske“ policije, koje je nasledio jos od vremena ministra Dragana Jočića. Opšte poznato je da je bivši ministar Dragan Jočić za rukovodioce u Ministarstvu unutrašnjih poslova birao iz svojih crnogorskih redova u koje je imao puno poverenje. Sadašnji rukovodioci su direktor policije Veljović Milorad, načelnik uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović, komandant SAJ-a Vulević Spasoje , komandant PTJ Dragović Goran, načelnik PU Beograd Stevan Bjelić i mnogi drugi koji su iz Crne Gore ili im je blisko poreklo otuda. Po odvanjanju Crne Gore od Srbije preko noći su se štampala srpska državljanstva da ne bi “vrhunski“ rukovodioci u MUP-u ostali bez rukovodećih radnih mesta. Svi ovi crnogorski rukovodioci više puta su u šali pomenuli da imaju rezervnu državu, svoju Crnu Goru.
Da li će od juna i novi direktor Srpske policije biti Crnogorac? Da li će sadašnji ministar unutrasnjih poslova Ivica Dačić podleći uticajima Crne Gore i ponovo za direktora policije u Srbiji postaviti Crnogorca ili “turbo Srbina“. Odnosno, crnogorca “savesnog patriotu“ koji se bez trunke savesti preko noći odrekao svoje Crne Gore, svog porekla i državljanstva i prihvatio srpsko državljanstvo zarad rukovodeće funkcije u MUP-u Srbije.
Dali će se ti “turbo srbi“ ako im neka druga država ponudi dobro rukovodeće radno mesto odreći i zaboraviti državu Srbiju?
Naravno da hoće !!! Odrekli se svog porekla i svoje države Crne Gore šta im uopšte znači naša država Srbija !!!
Da li u Crnoj Gori postoji i neki Srbin u MUP-a na visokoj rukovodećoj dužnosti? Naravno da ne postoji!!!
Da li u Srbiji postoji Srbin koji bi mogao da bude Direktor srpske policije?
Naravno da postoji !!!
Neka o tome odluči ministar Dačić !!!
-
Junior Member
Pa gde mi živimo. Ovo je skandal. Ne znam šta onaj Dačić radi, ako je ovo istina......
Onda smo definitivno propali.
-
Junior Member
Zdravo drugari, ja navratio malo iz komšiluka - SPORT, više radi društva, jer tamo sam "usamljen". Hteo sam malo da "prodrmam" sportske komentatore u :"KOMENTARI O KOMENTATORIMA", da ih kritikujem i pohvalim, onako - dobronamerno. Jer, toliko su nedovoljno dobri (da ne kažem loši), da bi bilo i za njih i za nas korisno da postujemo o njihovom jeziku u "fronclama" i "trnju"... Međutim nije se još uvek pojavio neko ko je sportski tip, pa postujem sam sa sobom...
Ali kad videh ovo, što pomenuste o pol-kadru, nisam odoleo, pa vas pozdravljam i podržavam u razmišljanju i stavu. Mladi na ovako nešto samo kažu: kuku... kuku...! Nisam za to da ljudi lete sa funkcija preko noći, ali postoji ona "institutucija savetnika" ili slično, pa polako biranim srpskim kadrom popunjavati ta mesta... U svakom slučaju postoji način da se sve korektno obavi...Pozdravljam vas obojicu i pozivam, ako ste poštovaoci sporta da navratite u "Komentare o komentatorima" i da malo postujete i o toj temi... Dobrodošli!
-
Junior Member
crnogorci
beda su oni najveca,i siptari bi bili samo da sede u foteljmam,ta govna treba pod hitno ekspeditovati sve za crnu goru
-
Junior Member
usput da dodam,dok se mi toboze pravimo tose i cudimo cudima,kao ma nije moguce ,Ovaj Crnogorski olos nam jebe mamu 60 god,a vi gospodo gledajte gde cete sutra vasu decu da zaposlite
-
Junior Member
Drago mi je što ste ostavili komentare ma kakvi oni bili, što Vas je to na neki način dotaklo. Ovakav članak nigde nije poželjan bez obzira što samo deluje kao informacija ko gde radi, što može svako da iz-GOOGLA. Jedino se nameće pitanje dokle. Uskoro ću dotaći i drugo ministarstvo normalno sa istim ili sličnim vezama a do tada napišite šta mislite
-
Member
da..da...tako je to u svim ministarstvima...u svim agencijama...u svim JP.....srbija je i zgradu kontrole leta napravila u BG da bi se zvala i crnogorska i da bi tamo radili crnogorski kadrovi...srbija vrsi kontrolu vazdusnog prostora CG a nigde nema podatka koliko to CG placa srbiji...vidite li da je crnogorski lobi u srbiji toliko jak da je jaci od srpskog....kupicemo mi i luku bar...i napraviti autoput prema CG ne zbog nas vec zbog CG...pa cemo remontovati prugu za bar...uzas...
Pravila Postovanja
- Vi ne možete postavljati dodatke
- Vine možete postavljati odgovore
- Vi možete postavljati dodatke
- Vi ne možete editovati vaše postove
Forum Rules